Menu
Fotogalerij
Contacteer ons
Hotel
Weetjes
Reserveer nu

 

Sluitingsdagen
Woensdagavond,
donderdag &
zaterdagmiddagApart zaaltje tot 45 personen

 

 

 31 Maart 2020

31 Maart 2020

Every end is a new beginning

Is er een goede periode om de dingen op een rijtje te zetten? Wanneer je een periode afsluit, is dat niet alleen het einde van die periode, maar vooral de start van een nieuwe episode.

Mensen die veel slimmer en wijzer zijn dan mezelf hebben het al dikwijls gezegd: soms moet je een stap terugzetten om nadien verder te kunnen springen. Een deur sluiten om andere deuren te kunnen openen.

Op 31 maart sluiten wij de deuren van Bistro de 4 seizoenen. Dat gaat logischerwijs samen met een rollercoaster aan emoties, waarbij dankbaarheid en nederigheid primeren boven frustratie en angst. Het is een bijzonder leerrijke ervaring geweest, zowel op menselijk als op zakelijk vlak. Ik heb het genoegen gehad zoveel boeiende mensen te leren kennen, zoveel gerechten en wijnen te kunnen serveren. Dit is het einde van een verhaal dat mij alleen maar sterker maakt.

Dit verhaal sluiten we nu af, een ander doemt straks ongetwijfeld op aan de horizon. Dank je wel aan iedereen omdat je deel hebt willen uitmaken van dat verhaal.

Johan
Bistro De 4 Seizoenen - Plaats 1 - 8800 Roeselare [Oekene] - Tel +32.51207256 - Fax +32.51249063 - 4seizoenen@hotmail.be