Menu
Fotogalerij
Contacteer ons
Hotel
Weetjes
Reserveer nu

 

Sluitingsdagen
Woensdagavond,
donderdag &
zaterdagmiddag



Apart zaaltje tot 45 personen

 

 

 



Van oud naar nieuw in de 4 seizoenen

Menu

B. Brut, Brut tradition, 100% chardonnay + 4 hapjes

- Soepje pastinaak, gerookte zalm

- Krokantje, witte pens, BBQ mosterd-ketchup

- Madeleine, krab, haringkaviaar, wasabi

-  "Dahl" (linzen & saffraan)

Zeebaars, céviche, gepickelde groentjes, crème van avocado

Sint Jacobsoester, gelakt Breydelspek, risotto groene tuinkruiden

Fazant, wiltlof, "Pic à valence"

Kalfsfilet, vergeten groenten, jus van truffel, mini-kroketten

Dessert 2019 : chocolade, passievrucht, granaatappel, groene thee

Glas middernacht-bubbels

Dessert 2020 : granny-smith, vanille, gezouten caramel

Espresso of thee met zoetigheden

Oudejaarsmenu : € 124-, alles inbegrepen

Reserveren :  051 207 256 (niet meer on-line aub)

Voorschot op rekeningnummer : KBC : BE60 4676 1880 0170 met vermelding voorschot eindejaar 2019/2020




Bistro De 4 Seizoenen - Plaats 1 - 8800 Roeselare [Oekene] - Tel +32.51207256 - Fax +32.51249063 - 4seizoenen@hotmail.be