Menu
Fotogalerij
Contacteer ons
Hotel
Weetjes
Reserveer nu

 

Sluitingsdagen
Woensdagavond,
donderdag &
zaterdagmiddag



Apart zaaltje tot 45 personen

 

 

 



van oud naar nieuw 2017-2018

> Montes Claros D.O.C. Alentejo bruto + 4 hapjes

- Humus van bietjes, papadum

- Soepje peterseliewortel, garnaal, dillekruid

- Krab, surine, bladerdeeg

- Donut, ansjovis,avocado

> Eendenlever, gerookte paling, bietjes, pinda.

> Tongfilet, bloemkool, hazelnoot, Oud Roeselare-kaas.

> Bosduif, bataat, chorizo, sesam, koriander.

> Hindefilet, pastinaak, knolselder, veenbes & cassis.

> Dessert " 2017 "

> Glas middernacht-bubbels

> Dessert " 2018 "

> Espresso of thee met zoetigheden.

 

Wijnen :

- Château Reynier, Bordeaux, Marc Lurton, 2015

- L'Herbe Sainte, chardonnay fût, pays d'oc, 2014

- Raisin de Loup, Domaine Marcoux, 2015

- Les penitents, pinot noir, coteaux Charitois, 2014

 

Menu all-in : € 120-,

Reserveren kan op 051/ 207 256 of 4seizoenen@hotmail.be

Voorschot op rekeningnummer : KBC : BE60 4676 1880 0107,

met vermelding voorschot oudejaar 2017/2018




Bistro De 4 Seizoenen - Plaats 1 - 8800 Roeselare [Oekene] - Tel +32.51207256 - Fax +32.51249063 - 4seizoenen@hotmail.be