Menu
Fotogalerij
Contacteer ons
Hotel
Weetjes
Reserveer nu

 

Sluitingsdagen
Woensdagavond,
donderdag &
zaterdagmiddag



Apart zaaltje tot 45 personen

 

 

 



4 Seizoenen-keuzemenu

Voorgerechten

- Loempia, geitenkaas, gerookte zalm, dill-chips

- Carpaccio, hertenkalf, kokoscrumble, truffelmayo

- Kikkerbilletjes, selder, jonge look, pastis

- St. Jacobsoester, witte pens, flespompoen, chorizo

Hoofdgerechten

- Stoofpotje, haas, knolselder, veenbes, appel

- Steak, hertenkalf, preifondue, port & kardemom

- Dagvangst, savooikool, Breydelspek, saffraan

- Wit hoevekip, boszwammen, graanmosterd & dragon

Zoetigheden

- Boterhammetjes met choco

- Tarte tatin, vanille-ijs, slagroom

- Crème Brulee, sesam, tonkaboon

- Kaasbordje, confijt & toast

 

Prijs menu: € 48-,

Aangepaste dranken tijdens menu + € 25-,

1 gerecht steeds mogelijk




Bistro De 4 Seizoenen - Plaats 1 - 8800 Roeselare [Oekene] - Tel +32.51207256 - Fax +32.51249063 - 4seizoenen@hotmail.be