Menu
Fotogalerij
Contacteer ons
Hotel
Weetjes
Reserveer nu

 

Sluitingsdagen
Woensdagavond,
donderdag &
zaterdagmiddag



Apart zaaltje tot 45 personen

 

 

 



4 Seizoenen-keuzemenu

Voorgerechten

- Breydelspek, witlof-appelsla, BBQ-mosterdketchup

- Carpaccio, hertenkalf, geitenkaas, truffelmayo

- Céviche zalm "Gravad Lax"

- Kikkerbillen, selder, jonge look, pastis

Hoofdgerechten

- Dagvangst, broccolistoemp, jus van ras-el-hanout

- Ragout, hertenkalf, knolselder, veenbes

- Kalfsniertjes "Pic à Valence"

- Parelhoen, witlof, "Fine Champagne" (vanaf 15/10 fazant)

Zoetigheden

- Mandarijn, dragon, sabayon sinaassap

- Crème brulée, speculoos

- Chocolade, passievrucht, kletskop

- Kaasbordje, toast, konfijt (+ € 4-,)

 

Prijs menu: € 51-,

Aangepaste dranken tijdens menu + € 28-,

(Aperitief, wijnen, bieren, waters, frisdranken, koffie of thee)

1 gerecht steeds mogelijk




Bistro De 4 Seizoenen - Plaats 1 - 8800 Roeselare [Oekene] - Tel +32.51207256 - Fax +32.51249063 - 4seizoenen@hotmail.be