Menu
Fotogalerij
Contacteer ons
Hotel
Weetjes
Reserveer nu

 

Sluitingsdagen
Woensdagavond,
donderdag &
zaterdagmiddag



Apart zaaltje tot 45 personen

 

 

 



4 Seizoenen-keuzemenu

Voorgerechten

- Tartaar, rund, avocado, truffelmayo, papodum

- Zeeduivel, mosseltjes, "int groen", karnemelk

- 1000-blad, eendenlever, gandaham, konfijt

- St. Jacobsoester, witte pens, 2x pastinaak

Hoofdgerechten

- Ossobucco, kalkoen, lintpasta

- Kalfsblanquette, mini-kroketten

- Dagvangst, kooltjes, saffraan, puree graanmosterd

- Varkenshaasje, salsa puntpaprika & rode ui, Thaise choron

Zoetigheden

- Ananas, granaatappel, citroenyoghurt, zoute caramel

- Tarte tatin, vanille-ijs, slagroom

- Crème Brulee, sesam, tonkaboon

- Kaasbordje, confijt & toast (+ € 3-,)

 

Prijs menu: € 51-,

Aangepaste dranken tijdens menu + € 28-,

(Aperitief, wijnen, bieren, waters, frisdranken, koffie of thee)

1 gerecht steeds mogelijk

Menu geldig van 12/01 tot 19/02




Bistro De 4 Seizoenen - Plaats 1 - 8800 Roeselare [Oekene] - Tel +32.51207256 - Fax +32.51249063 - 4seizoenen@hotmail.be